maanantai 23. maaliskuuta 2015

Ostohyvitys.fi - kerro kaverille ja tienaa!

- Yhteistyöpostaus -

Muistatteko kun kerroin teille aiemmin Ostohyvitys-palvelusta? Jos asian tiimoilta lyö tyhjää niin käykäähän virkistämässä muistianne TÄÄLTÄ. Lyhyesti summattuna kyseessähän on palvelu, jonka avulla saat rahaa takaisin omista verkko-ostoksistasi!

Verkko-ostokset eivät ole kuitenkaan ainoa tapa kerryttää rahaa Ostohyvitys-tilillesi. Voit nimittäin suositella Ostohyvitystä kavereillesi ja saada 5 euroa jokaisesta palveluun liittyneestä henkilöstä. Suosittelusta on tehty myös erittäin helppoa! Kirjaudu ensin Ostohyvitykseen ja mene sen jälkeen osioon "Oma sivu". Sieltä löydät välilehden nimeltä "Kerro kaverille". Välilehdeltä löydät suosittelulinkkisi ja sen lisäksi painikkeen, jolla suosittelulinkin voi jakaa suoraan Facebookiin. Samaiselta sivulta näet myös kätevästi kauttasi liittyneet kaverit sekä kuka on kerännyt bonuksia ja ylittänyt tilitysrajan.

Kuten yleensä, tässäkin kohtaa on syytä lukea pieni präntti: 
Suosittelupalkkio maksetaan käyttäjän suosittelulinkistä Ostohyvitys.fi-palvelun käyttäjäksi liittyvistä uusista käyttäjistä, jotka keräävät yli 15 euroa tilityskelpoista bonusta vuoden sisällä liittymisestään. Palkkio maksetaan 10.3.2014 jälkeen liittyvistä käyttäjistä. Palkkiot ennen 10.3.2014 liittyneistä käyttäjistä on maksettu aiempien suosittelukampanjoiden mukaisesti. Suosittelupalkkioiden sekä liittymislahjojen tavoite on houkutella Ostohyvitys.fi-palveluun täysin uusia käyttäjiä. Suosittelupalkkiota ei makseta käyttäjän itsensä tekemistä tai muutoin valheellisista käyttäjätileistä. Suosittelupalkkiot maksetaan suosittelijoiden bonustileille kerran viikossa.

Pienen präntin lisäksi välilehdeltä löytyy myös mukavia uutisia sillä Ostohyvityksellä on menossa myös arvonta suosittelijoiden ja liittyneiden kesken:
Kutsu kaverisi palvelumme käyttäjäksi 31.3.2015 mennessä ja osallistut kolmen 20 euron S-ryhmän lahjakortin arvontaan. Saat yhden arvan jokaista suosittelulinkistäsi liittynyttä kaveriasi kohden. Jos esimerkiksi 5 kaveriasi liittyy palveluumme suosittelulinkkisi kautta maaliskuun loppuun mennessä, on sinulla arvonnassa 5 arpaa. Myös kutsumasi kaverit osallistuvat kolmen lahjakortin arvontaan liittymällä käyttäjäksemme. Arvomme siis yhteensä 6 kappaletta lahjakortteja.


Muistakaahan myös, että yllä oleva tarjous Kitsastelijan lukijoille on vielä voimassa 31.3. asti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! :)