keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Vaasa: JouluPussi-keräys 18.-19.12.


Toisitko pienellä eleellä apua lähimmäiselle? Vähävaraisille, sairaalle, vanhukselle, perheille, lapsille? Joulu lähestyy ja on antamisen aikaa. Voit nyt luoda iloisen ja sydämellisen joulun kotiin, jossa se on vain unelma. JouluPussilla, joka voi olla ainut lahja ja mahdollisuus selvitä joulun juhlapyhistä yli. Tule siis mukaan Vaasan lähimmäisyhdistyksen riveihin ja tuo mukaan ystäväsikin!

JouluPussiin kerätään pääasiassa RUOKAA: Jouluruoka, arkinen ruoka, säilykkeet, hedelmät ja mitä tahansa tuoretta ja hyvää syötävää! Kaikenlaiset hygieniatarvikkeet ja tuotteet otetaan myös lämmöllä vastaan. Näin välitämme iloa, helpotusta ja sydämellistä joulua, tuoden kaikille hyvän mielen.
(lähde)


Tänäkin vuonna Vaasassa järjestetään Lähimmäisyhdistyksen toimesta JouluPussi-keräys. Kuten edellä olevassa tekstissäkin mainitaan niin pussit jaetaan talouksille, joilla ei ehkä muuten olisi varaa minkäänlaiseen jouluruokaan tai muuhunkaan ruokaan ylipäätään. Apu tarvitsee jo yli 200 taloutta eli lahjoituksille on tarvetta! Tänä vuonna aion osallistua keräykseen ensimmäistä kertaa ja kehoitan lämpimästi muitakin osallistumaan! Ilahduttavan moni vaasalainen yrityskin on lähtenyt keräykseen mukaan. Ihanan tekstin viime vuoden keräyksestä voit lukea Mon Voyage-blogista.

Vaikka tämä tämä kyseinen keräys on vain Vaasassa järjestettävä niin varmasti muiltakin paikkakunnilta löytyy vastaavia keräyksiä, joihin osallistua! 

JouluPussi-Keräys tapahtuu Palosaaren seurakuntakeskusksessa 18.-19.12 klo 14-20 välisenä aikana.

-> JouluPussi <-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! :)