perjantai 12. syyskuuta 2014

Näin saatat säästää Gigantissa

 

Se tosiaankin on tyhmää maksaa liikaa ja niin voi Gigantissa asioidessa käydä jos ei ole seuraavasta asiasta tietoinen.

Nimittäin Gigantin nettikaupassa ja myymälöissä tuotteiden hinnat voivat vaihdella aika paljokin. Voit siis päätyä myymälästä ostaessasi maksamaan tuotteesta X enemmän kuin mitä se olisi maksanut nettikaupassa.

Malliesimerkki parin viikon takaa: olin jo pitemmän aikaa miettinyt käsivarsikoteloa kännykälle ja katsoin, että Gigantin nettikaupassa sellainen maksaa 19,95 e. Menin sitten käymään Gigantissa ja siellä täysin sama kotelo maksoi muistaakseni 24,95 e. Sen sijaan, että olisin lähtenyt takaisin kotiin tekemään nettitilausta niin avasin suuni ja sanoin, että nettikaupassa hinta on kyllä halvempi. Myyjä katsoi tietokoneelta ja totesi asian olevan näin ja myi kotelon minulle nettihintaan. (Kotelo muuten osoittautui hyvin nopeaa aikamoiseksi epäkäytännölliseksi turhakkeeksi ja palautin sen!)

Tämän kikan opimme jo yli vuosi sitten kun ukko oli ostamassa yleiskaukosäädintä ja joutui kassalta asti kysyä kaukkarin hintaa ja sitten ääneen muisteli nettihinnan olevan alhaisempi. Yllätys olikin suuri kun kassalta sanottiin, että voivat myydä nettihintaan.

Tarinan opetus on siis se, että Gigantissa asioidessa kannattaa ensin tarkistaa nettihinta ja myymälässä verrata hintoja. Jos hinta oli alhaisempi netissä ja tuotteen todellakin haluaa ostaa niin kannattaa avata suunsa ja mainita halvemmasta nettihinnasta!

Oliko tämä uutta tietoa vai kenties jo vanhaa tietoa sinulle? Tiedätkö onko joillain muilla kivijalka/verkkokaupan omaavilla firmoilla sama juttu? Kerro kommenteissa!

4 kommenttia:

 1. Gigantista ton tiesin, ja ainakin itse oon todennut saman homman esim. Expertissä, joten kannattaa tarkistaa ne hinnat etukäteen, jos on jotain tiettyä ostamassa! Sit vanha perinteinen: kassalla pitkien ripsien räpyttely, pieni herttainen pään kallistus miesmyyjälle ja kysymys "ei siinä enää mitään lisäalennusta ollut" saattaa toimia joissain paikoissa, suurissa ketjuliikkeissä kuitenkin harvemmin... :( T: nim. useita satasia elämässään hymyhuopillaan säästänyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sehän on hyvä kun hymykuopat toimii :D Mä yleensä kysyn jos kehtaan, että onko tiukka hinta. Yleensä valitettavasti on eikä alennuksia heru, varsinki tosiaan ketjuliikkeis :/

   Poista
 2. Kolmisen vuotta sitten Vaasan Gigantissa myyjä pesukoneen kohdalla sanoi, että osta sitten heidän netistään kun he ei voi myydä samaan. Mutta ehkä se nykyään on vaihtunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se voi olla, että systeemi on vaihtunut tai sitten on olemassa tässäkin joku hintaraja..? Mutta aina kannattaa kokeilla ja tosiaan sitten jos ei onnistu niin netistä tilata, tuotteenhan voi hakea myymälästä tai tilata kotiin.

   Poista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! :)