perjantai 22. elokuuta 2014

Buzzador: Finish QuantumTällä kertaa sain Buzzadorin kautta kokeiltavaksi Finishin konetiskitabletteja. Buzzador on suosittelupalvelu, jonka kautta saat tuotteita testattavaksi maksutta ja vastineeksi sitten "buzzaat" eli kerrot tuotteista ystävillesi, perheellesi, tuttavillesi yms. tai tässä tapauksessa bloggaat aiheesta. Buzzador-jutuista voit lukea lisää aiemmasta postauksestani täältä ja postauksesta löydät myös liittymisohjeet jos Buzzaus kiinnostaa! Kaikki Buzzador-postaukset löydät kun valitset sivun vasemmasta reunasta Aiheet-laatikosta sanan Buzzador.Paketista paljastui itselle testattavaksi Quantum Power & Pure-tabletteja ja kavereille jaettavaksi Quantum Regular-tabletteja.

Oheinen teksti Buzzador-esitteestä:
Testivoittaja Finish Quantumin sisältämän tehokkaan formulan avulla voit olla varma, että lasit, lautaset ja aterimet ovat aina täysin puhtaita. Powerball-teknologian yhdistelmä ja suolalla terästetty pesujauhe tekevät pesutuloksista ainutlaatuisen puhtaita. Tabletin kolmas toiminto on huuhtelukirkastegeeli, joka saa astiat hohtamaan. Moneen muuhun tiskiainetablettiin verrattuna, Finish Quantumin käärettä ei tarvitse poistaa, joten se voidaan lisätä tiskikoneeseen sellaisenaan. 

Quantumin etuja:
* Testivoittaja
* Uskomaton kiilto
* Poistaa pinttyneimmätkin ruokatahrat
* Käärettä ei tarvitse poistaa
* Johtavien tiskikonevalmistajien suosittelema

9 tehokasta tuoteominaisuutta:
* Tehopuhdistus
* Rasvanpoisto
* Suolatoiminto
* Huuhtelukirkastetoiminto
* Suojaa konetta kalkin muodostumiselta
* Teetahrojen poisto
* Käärettä ei tarvitse poistaa
* Ainutlaatuinen kiilto
* Suodattimen suojaus


Kuvassa Finishin Quantum Power & Pure, Fairyn Platinum ja Finishin Quantum Regular.

Näiden konetiskitablettien testaaminen osui kyllä hyvään saumaan. sillä olin tv-mainoksen perusteella päättänyt kokeilla kyseisiä tabletteja seuraavaksi. Aiemmin olen käyttänyt Fairyn tabletteja ja olen ollut tyytyväinen niiden pesutehoon, mutta en hajuun. En halua tiskieni tuoksuvan sitruunalta tai miltään muultakaan!

Tosiaan pääasiallisesti testissä oli Power & Pure-tabletit, mutta myönnän olleeni itsekäs ja jätin yhden paketin Quantum Regular-tabletteja itselleni voidakseni vertailla niitä. En oikein ole vieläkään hoksannut, että mitä ainesosallisia eroja näillä kahdella Finishin tabletilla on. Totesin kuitenkin, että Power & Pure tabletit ovat hajuttomia kun taas Regularissa on enemmän tuoksua, josta en tykkää.


Fairyyn verrattuna Finishin pesuteho on mielestäni aika samaa luokkaa. Suurin etu tosiaan näihin Finishin tabletteihin verrattuna on se, että tiskit jäävät hajuttomiksi. Haju ei edes tartu muoviastioihin toisin kuin Fairyn kohdalla, joissa haju tuntui pinttyvän oikein kunnolla. Ihan pinttyneimpiä ruokatahroja ei kyllä Finish saanut irrotettua, mutta toisaalta vika voi olla myös tiskien asettelussa ja esihuuhtelun puutteellisuudessa. Siitä myös plussaa, että Finishin tabletit ovat juuri sopivan kokoisia oman tiskikoneen lokeroon kun Fairyn tabletit ovat vähän liian pulleita.

Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen Finishin konetiskitabletteihin ja aion jatkaa niiden käyttöä tulevaisuudessakin!

Lopuksi vielä tuttuun tapaan muutamia muiden kokemuksia Finishin tableteista: Hassutellen, Tutipuu, Buzzador-elämää ja Rosalopa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! :)