torstai 12. syyskuuta 2013

Hopottajat: Fazer Crisp Pita Bread

Oli niin kiire päästä maistamaan, että unohtui kuvata pussit silloin kun kaikki olivat vielä täynnä..

Pääsin mukaan Hopottajien kampanjaan, jossa maisteltiin Fazerin uusia pitaleipälastuja! Aikaisemmin olen Hopottajien kautta katsellut elokuvia&sarjoja ja maistellut mehuja. Hopottajat on suomalainen suosittelupalvelu ja siitä tarkempi info löytyy postauksen lopusta.


Fazer Crisp Pita Bread – kun mielesi tekee pientä suolaista!

Paketista löytyi siis Fazerin uusia pitaleipälastuja kolmessa eri maussa; Sourcream & Ruohosipuli, Merisuola & Mustapippuri sekä Chili.

Pitaleipälastuistaan Fazer kertoo näin:
Fazer Crisp Pita Bread -tuotteet ovat rapean herkullisia pitaleipälastuja. Ne sisältävät 40 % vähemmän rasvaa verrattuna tavallisiin perunalastuihin, koska Fazer Crisp Pita Bread -lastut on paistettu uppopaistamisen sijaan. Pitaleipälastujen rapeaksi paistamiseen käytetään auringonkukkaöljyä. 

Pitaleipälastut ovat siis terveellisempiä kuin tavalliset sipsit ja pienen pussikoon takia (40 g) sopivat pieneen suolaisen nälkään, naposteluhetkeen tai välipalaksi.

Ensin maisteluun pääsivät Chili-lastut (punainen pussi) ja voin heti sanoa, että niistä en tykännyt alkuunkaan! Olivat nimittäin ihan liian tulisia omaan makuun. En montakaan lastua pystynyt popsimaan, mutta tulisemmasta ruoasta pitävä ukko popsi ne menemään. Hänen mielestään olisivat vähän kaivanneet vielä jotain makua tulisuuden lisäksi.

Sourcream & Ruohosipulin (vihreä pussi) maistamista odotin eniten! Jouduin kuitenkin vähän pettymään kun nämä lastut eivät maistuneet oikein miltään. Häivähdys makua siellä ja täällä. Sipseissä olen tottunut vahvoihin makuihin niin alitajuisesti sitä odotti näissäkin.

Merisuola & Mustapippurissa (musta pussi) maistui mukavasti mustapippuri. Se nyt ei ihan lempimakuni ole, mutta oli mukavaa vaihtelua normaaleihin sipsimakuihini. Pippuri aiheutti vähän tulisuutta syödessä, mutta niin, että se oli kuitenkin siedettävää.

Tosiaan pussikoko on sen verran pieni, että morkkis ei iske vaikka söisi yksin koko pussin! Sitten toisaalta taas siitä ei paljon jaettavaksi riitä, joten näitä ei kannata mihinkään nyyttikesteihin viedä eikä syödä muiden läsnä ollessa jos ei ole valmis jakamaan vähästään :D Lastut ovat kivan muotoisia (kolmioita) ja rouskuvat mukavasti.
Olimme ukon kanssa molemmat samaa mieltä, että makua tosiaan saisi olla kaikissa enemmän (ettei tulisi välillä sellainen tunne että pureskelee pahvia). Sitten nämä kyllä olisivat oivia sipsin korvikkeita! Jos itse olet kuitenkin enemmän mietojen makujen ystävä niin nämä saattavat olla enemmän sinun juttusi.

Jos kiinnostuit pitaleipälastuja ostamaan niin löydät ne kaupastasi joko näkkäri- tai sipsipuolelta ja pussin hinta on n. 0,99-1,29 e.


Seuraava ote on Hopottajien nettisivuilta:
Hopottajat®-palvelu on tehokas markkinointikanava. Hopottajiksi eli suosittelijoiksi ryhtyneet henkilöt testaavat kampanjatuotteita ja jakavat niistä tuotearvioita ja suosituksia eteenpäin. Sosiaalisten medioiden, blogien ja keskustelufoorumien lisäksi tuotearvioita ja suosituksia jaetaan niin työpaikoilla, harrastuksissa, illanvietoissa kuin sähköpostin ja puhelimenkin välityksellä.
Hopottajiin voi liittyä kuka vain täysi-ikäinen ja kaikki pääsevät mukaan. Sivuille täytetään omat tiedot ja kiinnostukset ja kampanjakutsuja tulee sitten niiden perusteella. Kampanjaan otetaan mukaan tyypit kirjautumisjärjestyksessä joten nopeus on valttia. Jos kiinnostaa niin tarkemmat ohjeet yms kannattaa käydä lukemassa Hopottajien nettisivuilta.
Liittyä voit tietysti Hopottajien nettisivuilta TÄÄLTÄ. Tähän liittyy myös mahdollisuus kerätä pisteitä uusista Hopottajista joten jos haluat mun saavan pisteitä liittymisestäsi niin voit käyttää suosittelukoodiani HOP38150 liittyessäsi. Voin myös lähettää kutsun Hopottajien kautta sähköpostiisi eli voit jättää sen kommentilla tähän postaukseen tai lähettää mulle meiliä, että olet kiinnostunut liittymään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! :)