torstai 29. elokuuta 2013

EasySave-tarjouskupongit


Hyviä uutisia kuponkien ystäville!

Kuponkirintamalle on noussut uusi sivusto nimeltään EasySave. Sivuston takana on EasyMarketing Finland Oy Ab, joka on Vaasassa vuonna 2013 perustettu yritys. Kupongeissa näkyy vielä vahvasti vaasalaisuus ja Pohjanmaa, mutta toiminnan kasvaessa ja pilotointivaiheen jälkeen palvelua aletaan levittämään niin, että se kattaa koko Suomen.

Tällä hetkellä vaasalaiset voivat kupongeilla mm. syödä halvemmin, saada alennusta kirpputorin ensimmäisen viikon pöytävuokrasta ja käydä kuntosalilla halvemmalla tai peräti kokeilla viikon ilmaiseksi! Myös Tampereelta löytyy muutama kauneus ja terveys-aiheinen kuponki!

Kuponkien lataaminen on kuluttajille täysin ilmaista! Voit tulostaa kupongin suoraan sivustolta tai lisätä useamman kupongin kuponkikoriin ja lähettää kaikki sähköpostiisi yhdellä kertaa tulostettavaksi. Kuponkeja pystyy etsimään maakunnittain/kaupungeittain ja ne on jaoteltu kätevästi luokittain (vapaa-aika, vaatetus jne).

Jos olet kiinnostunut sivustosta yrittäjänä (oli yrityksesi sitten missä päin Suomea tahansa) niin vielä syys-lokakuun aikana ehtii mukaan pilotointijaksoon.  Yritys voi itse lisätä palveluun kuponkeja liittyen omiin tuotteisiin ja/tai palveluihin. Kuponkien katselu- ja latausmäärät näkyvät palvelussa reaaliaikaisesti, joten kuponkiin voi tarpeen vaatiessa tehdä muutoksia. Mitään pitkiä sitoutumisia palveluun ei tarvitse tehdä vaan mukana voi olla kokeiluluonteisesti vaikka vain kuukauden, sillä palvelu on kuukausiveloitteista.

EasySave siis kehittyy ja kasvaa koko ajan. Kannattaakin käydä tykkäämässä EasySavesta Facebookissa, sillä tykkääjät saavat nopeiten tiedon uusista jutuista! Kehitysehdotuksia, kuponkiehdotuksia, palautetta sivuston käytettävyydestä yms. EasySave ottaa myös mielellään vastaan, joten kannattaa laittaa palautetta mitä kuponkeja juuri itse kaipailisit!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! :)