tiistai 11. kesäkuuta 2013

Vastustaa

Muuttohässäkkä edelleen meneillään ja ajattelinpa avautua vähän asioista, jotka eivät ole menneet ihan putkeen.. En nyt viitsi kertoa asianomaisten liikkeiden nimiä, mutta sen verran voin sanoa, että kaikki ei ole samasta paikasta.

- Tilattiin sohva ajat sitten ja sitten kun viimein saimme haettua sen varastosta, huomasimme, että kuljetuksen/säilytyksen/jonkun aikana divaaniosan kulma oli mennyt rikki. Tämän siis huomasimme ennen tavaran autoon lastaamista ja myyjä sanoi ottavansa yhteyttä maanantaina (eli eilen) uuden osan ja kuljetuksen tiimoilta. Kirjoitushetkeen mennessä mitään ei ole kuulunut.

Päivitys 1.8. Soittelimme liikkeeseen vielä pari kertaa asian tiimoilta ja meille luvattiin aina soittaa takaisin. Koskaan ei kukaan soittanut ja lopulta kävimme itse paikan päällä. Myyjä näki heti koneelta, että uusi osa on tilattu ja saamme soiton kuljetusfirmalta kun osa on heillä ja he voivat sen tuoda meille. Miksei kukaan nähnyt tätä heti koneelta kun soitimme?? Edelleen odotetaan kuljetusfirmalta soittoa. Ollaan nyt odotettu uutta osaa jo melkein 2 kk.


- Eilen haettiin ruokaryhmä, jota piti myyjän mukaan olla varastossa. Saimme pöydän, mutta tuoleja ei ollut. Ne tulee joskus viimeistään ensi viikon loppuun mennessä ja myyjä lupasi, että ne tuodaan meille. Ostimme myös pari hyllyä. Tai siis tilasimme, toimituksessa kestää 3 viikkoa. Miten voi olla niin pitkä aika kahdelle lautapalalle? Tokikaan näillä ei ole kiire, mutta ihmettelen vaan..

Päivitys 1.8. Saatiin kuin saatiinkin tuolit ja hyllytkin. Kappas vaan toisesta hyllypaketista puuttui kuitenkin ruuvit. Otin yhteyttä myymälään, josta tilattiin uudet ruuvit. Kaksi viikkoa myöhemmin käyn kysymässä ruuvien perään ja saan kuulla, että tehdas josta ne tulevat, on koko heinäkuun kiinni. Kummaa kun tätä ei voitu mulle kertoa, että olisin voinut varautua pitkään odotusaikaan! Nyt kun on kuukausi vaihtunut niin toivon mukaan pian saan soiton, että ruuvit ovat saapuneet myymälään.

- Tänään haettiin viikon odotuksen jälkeen pimennysverho ja yllätys oli suuri kun muovipussista paljastuikin kaksi verhoa. Mielestämme oltiin tilattu vain yksi iso.. Huomenna muhun otetaan yhteyttä asian tiimoilta. Oli muuten hiton kallis verho, että kiva jos asialle ei voi mitään. Liikkeessä on nimittäin käytäntö, että tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.
Päivitys 1.8. Todettiin kuitenkin kahden verhon systeemi paremmaksi, joten tässä oli onneksi kyse onni onnettomuudessa!


Mikään edellisistä ei kuitenkaan ole mikään ylitse pääsemätön juttu eikä kaada kummankaan maailmaa. Kunhan nyt harmittaa, että on sattunut paljon kaikenlaista ja tulee vähän ylimääräistä vaivaa. Kuitenkin hyviäkin asioita tässä muuttohässäkässä on ollut!

- Pääsimme asuntoon paria päivää sovittua aikaisemmin
- Sängyn kanssa kaikki meni putkeen ja nyt on tilaa nukkua!
- Myös tv-tason kanssa kaikki meni hyvin
- Löysimme kivan soffapöydän halvalla
- Löysimme myös kivan maton olkkarin lattialle
- Ihanaa kun on äiti, joka osaa tapetoida
- Oon tainnut vähän laihtua tässä vimmaisen raatamisen ohella..
- Lisäys 1.8. Löysin ihanat yöpöydät nettikirpparilta!

 Patterin väleistä löytyi vaikka mitä kivaa :)

3 kommenttia:

  1. Kyllä se siitä! Kokemus puhuu. Unohdin sanoa että mulla olis ollu kupeille sellasta ihanan ohutta pakkauspaperia.

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! :)