lauantai 2. helmikuuta 2013

Buzzador: Keksipaketti!Kerroinkin aikaisemmin, että toiveissa oli päästä mukaan erääseen Buzzadorin kampanjaan ja tällä kertaa oli tuuria ja pääsin mukaan! Hauskaa miten täpinöissään voikaan olla paketin avaamisesta vaikka suunnilleen tietää mitä sisältö tulee olemaan :D

Paketista paljastui siis Belvita Breakfast keksejä. Makuina ovat jogurtti, hunaja-pähkinä ja vilja-maito. Tässä juuri mutustelin jogurttikeksejä ja oli hyvää! Tarkempaa raporttia tulee myöhemmin jahka kekseihin olen kunnolla tutustunut ja maistellut (ja maistattanut).

Buzzadorit ovat siis tuotetestaajia, jotka saavat tuotteita kotiin testattavaksi ja näytteitä kavereille jaettavaksi Buzzadorin kautta. Testattavista tuotteista on sitten tarkoitus "buzzata" eli kertoa ystäville, sukulaisille, työkavereille jne ja näin levittää tietoa kyseisestä tuotteesta (tietenkin kertoen rehellisesti omat mielipiteensä!). Mitään ilmaista tavaratulvaa ei ole syytä kuitenkaan odottaa vaan kampanjoihin pääsemistä voi joutua odottamaan tovin. Nyt kuitenkin Buzzador on kovasti kiinnostunut varsinkin bloggaajien värväämisestä sillä moni yritys on kuulemma kiinnostunut juuri bloggareista. Jos sinua kiinnostaa Buzzadorin hommat niin lue lisää aikaisemmasta postauksestani täältä. Voit myös lukea Buzzador-raporttini (ja lisätietoa hommasta) Doven hoitoaineesta täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! :)