tiistai 8. tammikuuta 2013

Ostoskärryssä: Physiogel A.I. Creme


-> Physiogel <-

Oma ihoni on noin muuten suhteellisen hyväkäytöksinen, mutta näin talvisin (ja varsinkin mitä enemmän on pakkasta) se käyttäytyy kuin kuritoon kakara! Kutittaa, kuivaa, punoittaa, ärsyttää ja sanoinko jo, että KUTITTAA! Aluksi koitat raapia hillitysti ja onnistutkin siinä joten kuten kunnes sitten tulee se väistämätön hetki kun raavitkin vähän liikaa ja veri tirskuu. Sitten tämä voimaraapiminen alkaa tapahtumaan öisin kun et voi hillitä itseäsi nukkuessa ja lopulta kroppa näyttää siltä kuin olisit juossut useamman orapihlajapuskan läpi pari mielenvikaista kissaa raajoissasi roikkuen.

Silloin on aika ottaa kovat keinot käyttöön! Ja tässä tapauksessa kyseessä oli aikamoosen kallis rasva. Physiogel A.I (anti-itch) voidetta mulle suositeltiin apteekissa heti kättelyssä, mutta minäpä rasvahyllyn ääressä kauhistuin hinnasta ja ostin ekana erään toisen firman halvemman kutinaan tarkoitetun voiteen. Tästä voiteesta ei ollut apua ja kärvistely jatkui. Sitten kun toisestakin lähteestä suositeltiin heti ensimmäisenä Physiogeliä niin pakko se oli marssia uudestaan apteekkiin ja kotiuttaa tämä tyyris rasva. Enkä oo hetkeäkään katunut!

Näin voiteen toimintaperiaatteista kerrotaan Physiogelin nettisivuilla:

Physiogel perusvoide sisältää DMS-voidepohjan, joka jäljittelee ihon omaa rasva-vesi -rakennetta.
Physiogel A.I. -tuotteet sisältävät lisäksi ihoa rauhoittavan ja ihon tulehdusta hillitsevän aineosan, joka antaa nopean ja kestävän helpotuksen ihon kutinaan ja punoitukseen. Physiogel A.I. -tuotteiden sisältämä DMS-voidepohjan ja ihon tulehdusta hillitsevän aineosan yhdistelmä toimii kolmella tavalla: 

- Palauttaa ihon läpäisyesteen suojaavaa toimintaa
- Optimoi ihon kosteuspitoisuuden
- Rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa, vähentää ihon reagointitaipumusta. Hypoallergeeninen, ei-komedogeeninen ja hajusteeton.

Aikamoosta ihmevoidetta on kyllä! Itselläni kutina loppui heti välittömästi voiteen levittämisen jälkeen ja pysyi poissa useita tunteja. Levitin rasvaa vain tarvittaessa kutisevimpiin paikkoihin, mutta sitä voi käyttää myös vähän säännöllisemminkin ja se passaa myös kasvojen iholle (näin sanotaan siis pakkauksessa, itse en kokeillut).  Ei voi muuta sanoa, että on kyllä aivan hintansa väärti! Kun olen kuluttanut tuon pienen tuubin loppuun niin aion ostaa isomman putelin. Tätä voidetta täytyy nimittäin aina olla jemmassa! Nyt pakkasten lauhtumisen myötä ja muutenkin oma ihoni on jo lähestulkoon normalisoitunut. Varmasti se olisi niin tehnyt ilman rasvaakin ajan mittaan. Koen kyllä, että Physiogel A.I. auttoi asiaan, jos ei muuten niin lievitti tehokkaasti ainakin saakelinmoista kutinaa!

Niin se hinta sitten. Pidelkää tuoleistanne kiinni!
Tuon kuvassa olevan pienemmän 50 ml tuubin hinta on n. 17 e. Sitten isomman putelin 350 ml hinta on
n. 40 e. Jos itse on ostoaikeissa niin kannattaa varmaan mennä kutisevana apteekkiin ja toivoa, että heillä olisi voiteesta testeri notta sais heti tietää kannattaako ostaa. Itse siis ostin toiveikkaana suositusten perusteella ja onneksi osui nappiin! Tutkiskelin netistä vähän muidenkin mielipiteitä ja eteen osui kyllä sellaistakin kommenttia ettei voiteesta olisi ollut mitään apua. Että yksilöllistä tämäkin, niinkuin kaikki muukin.

Physiogel A.I. cremeä  voi ostaa siis lähiapteekistasi tai tilata nettiapteekista. Tässä muutama linkki (satunnaisessa järjestyksessä):
 • Apteekkituotteet * (50 ml 16.99 e, 150 ml 38.51 e, postikulut alk. 3.95 e  + 8 tuotearvostelua)
 • Yliopiston verkkoapteekki (50 ml 17.40 e, 150 ml 39.50 e, postikulut alk. 5.50 e, yli 90 e ilmaiseksi)
 • ApteekkiShop (50 ml 16,30 e, 150 ml 39.20 e, postikulut alk. 6.30 e)
 • Internetapteekki * (50 ml 17.30 e, 150 ml 39.44 e, postikulut alk. 3.90 e yli 70 e ilmaiseksi)

*) Affiliate-mainoslinkki, lue lisää täältä!
Ko. tuote on tosiaan ostettu omilla rahoilla ja mainoslinkit eivät vaikuta mielipiteeseeni.

3 kommenttia:

 1. Käytän saman sarjan perusvoidetta ja reseptillä siitä saa Kela-korvauksen. Halpa voide, mutta taitaa olla muutenkin halvempaa, kuin tuo A.I. creme? Auttaa tosiaankin hyvin ihon kutinaan. Pesen sillä jopa kasvonikin illalla. Sopii hyvin myös teini-ikäiselle tyttärelle hyvin. Enään en vaihtaisi mihinkään muuhun voiteeseen. Tuota A.I:tä vois kans kokeilla ja tietenkin suihkugeeliä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :) Tein pikaista hintatutkimusta ja tosiaan Physiogelin perusvoide on paljonkin halvempaa kun tuo A.I. creme. Kela-korvauksen kanssa sitten tietenkin entistäkin halvempaa. Mulla toisinaan kasvot kuivuu paljonkin suihkun jälkeen, et kiinnostais kyllä tietää miten tuo kasvojen pesu rasvan avulla oikeen käytännössä tapahtuu?

   Poista
 2. Ostin lotionia kasvovoiteeksi nyt kesälle. Ensimmäistä kertaa laitoin äsken ja on kyllä miellyttävän tuntuinen.

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! :)