tiistai 23. lokakuuta 2012

Netflix on nyt Suomessa


Elokuvien ja tv-sarjojen suoratoistopalvelu Netflix on viimein tullut Suomeen! Netflix on samanlainen systeemi kuin Viaplay, jota testasin Hopottajien kautta. Viaplayn arvioni voit lukea täältä.

Ohjelmia voit katsoa esim. tietokoneen, älypuhelimen, tabletin, PS3:sen ja XBoxin kautta kiinteällä 7,99e kuukausihinnalla. Pitemmäksi aikaa ei tarvitse edes sitoutua vaan voit koska tahansa netissä peruuttaa tilauksesi.

Avajaisten kunniaksi on nyt menossa tarjous, jossa saat 1kk ilmaista kokeiluaikaa! Tilauksen voit peruuttaa missä vaiheessa tahansa tilausta jos et halua jatkossa maksaa tilauksestasi. Jos et peruuta tilaustasi, veloitetaan se automaattisesti luottokortiltasi joka kuukausi. Siinä tuleekin miinuspuoli, että sinulla pitää olla luottokortti ja ilmoittaa tiedot Netflixille.

Itse en ole kirjautunut Netflixiin, mutta häjympi puolisko on ja tulikin viikonloppuna testattua miten Netflix pyörii PS3:sen kautta. Ja hyvinhän se toimi! Olin myös tyytyväinen tarjolla olevaan valikoimaan! Mitään uusinta uutta elokuvien ja tv-sarjojen osalta ei ollut tarjolla, mutta melko uusia kuitenkin ja varsin monipuolisesti omaan makuuni. Valikoimaa voit selata täältä.

Itse katsoin mm. ensimmäisen jakson Ankronikkaa, useamman jakson Kovat kaulassa (White collar)-sarjaa ja katsottiin myös Mortal Kombat-leffa (miten multa olikin jääny tommonen klassikko näkemättä...). Vielä olisi tarkoitus jossain vaiheessa katsoa nostalgianälkään takavuosilta Brittiläinen sarja As If, jonka kaikki jaksot tuolta näytti löytyvän. Ja jos Haamujengi-leffat ja kaikki tuolta löytyvät Stathamin leffat ja ja....Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! :)