tiistai 10. heinäkuuta 2012

Hopottajat: God Morgon Bifido-mehut


https://godmorgon.com/images/God_Morgon_Juice_logo.png

Päivitys 1.9.2017:
Hopottajien logo ja faktatietoja päivitetty.

Pääsin jo toisen kerran mukaan Hopottajien (tietoisku Hopottajista postauksen lopussa) kampanjaan ja tällä kertaa testauksessa olivat God Morgonin vatsaystävälliset Bifido-tuoremehut. Makuina olivat mieto appelsiini ja mieto omena.

Mehut maksavat ostospaikasta riippuen 1.79e-1.99e. Kannattaa olla tarkkana ettei sekoita näitä God Morgonin muihin mehuihin jos haluaa nimenomaan tätä laatua ostaa!

Seuraavat kursivoidut tekstit ovat mukana tulleesta esitteestä:
God Morgon Bifido on vatsalle hyvää tekeviä probioottisia bakteereita sisältävä täysmehu, jonka maku on puhtaan raikas. Kuten kaikki God Morgon-täysmehut, nämäkin sisältävät 100% hedelmää ilman lisättyä sokeria.

God Morgon® Bifido sisältää Bifidobacterium lactista. Bifidobacterium lactis HN019TM edistää oikean tasapainon muodostumista vatsassa ja auttaa pitämään vähemmän hyödylliset bakteerit kontrollissa. Yksi litra mehua sisältää noin 40 miljardia hyödyllistä bakteeria. Yksi annos, eli lasillinen (2dl) probioottituotetta päivittäin riittää terveysvaikutusten ylläpitoon.
God Morgon Bifido Mieto Appelsiini on mieto, hedelmälihaa sisältävä appelsiinitäysmehu, joka sisältää hyödyllisiä bifidobakteereita. Bifidobakteerimme tulevat eräästä tieteellisesti tutkituimmasta bifidobakteerilajista: Bifidobacterium lactis HN019-kannasta. 

Mieto Appelsiini –täysmehu on puristettu huolellisesti valituista, lähellä päiväntasaajaa kasvavista appelsiineista. Päiväntasaajan tasainen lämpötila rajoittaa hedelmähapon muodostumista appelsiineissa ja tekee niistä puristetuista mehusta mietoa ja vähähappoista. Valmistettu täysmehutiivisteestä.

Koreat ovat esittelytekstit, mutta itselle ei ainakaan sano tuommoiset kantanimikkeet mitään. Mutta eipä siinä mitään, appelsiinimehulle olen kyllä erittäin perso! Maku oli tosiaan mieto ja hyvä, tykkäsin! Vahvempaa makua hakeville tämä voi tosin olla hiukan liian mietoa. Hedelmälihaa oli mukana oikein reippaasti. Näin lyhyessä ajassa vatsalle hyvää tekevistä vaikutuksista on tässä vaiheessa mahdoton sanoa. Sen verran kuitenkin huomasin, että tämä appelsiinimehu ei aiheuttanut närästystä kuten muut appelsiinimehut. Oon aikaisemmin ollut aplarimehun suurkuluttuja, mutta joutunut sitten rajoittamaan juontia närästysvaivojen takia. Tästä ei tosiaan mitään vaivoja tullut vaikka aika paljonkin tuli mehua juotua.


 God Morgon Bifido Mieto Omena on mieto, hedelmälihaa sisältävä omenatäysmehu, joka sisältää hyödyllisiä bifidobakteereita. Bifidobakteerimme tulevat eräästä tieteellisesti tutkituimmasta bifidobakteerilajista: Bifidobacterium lactis HN019-kannasta. 

Mieto Omena on herkullisista punaisista, vihreistä ja keltaisista omenoista puristettua täysmehua. Maku on mieto, mutta täyteläinen ja makeahko. Tuote, joka tekee hyvää ja maistuu hyvältä. Valmistettu täysmehutiivisteestä.

Omenamehu ei oo koskaan ollut mun lemppareita ja ei kyllä tämäkään tehnyt poikkeusta. Maku oli mieto, mutta ei edelleenkään tarpeeksi mieto omaan makuun! Omenamehu-faneille varmasti kelpaa, mutta appelsiinimehu vie kevyesti voiton omasta mielestäni!

Yhteenvetona todettakoon, että appelsiinimehu oli hyvää ja vei voiton omenamehusta kevyesti. Hinta on kyllä mielestäni turhan korkea (K-Supermarketissa 1,89e/purkki) ja se onkin suurin syy miksei mehua varmaankaan tule hankittua ainakaan litratolkulla. Iso plussa tosiaan siitä, että ei tullut närästystä! Terveysvaikutuksiin ei tosiaan pysty näin lyhyellä ajalla ottamaan kantaa. Itse kyllä tuli vähän väärinkäytettyä tätä janojuomana vaikka siihen se ei oikeastaan ole parhain jos kerta riittävä määrä olisi 2dl/pvä. Suosittelen kuitenkin kokeilemaan jos haluaa testata olisiko tästä apua vatsan toimintaan!

Sitten tietoisku Hopottamisesta! Tämä on lyhennetty versio ensimmäisestä Hopottajat-aiheisesta postauksestani. Pidemmän version voit lukea täältä.

 
Seuraava ote on Hopottajien nettisivuilta:
Suosittelumedia Hopottajat® suosittelijoiksi liittyneet henkilöt testaavat kampanjatuotteita tai -palveluita ja jakavat niistä omin sanoin tuotearvioita ja suosituksia eteenpäin. Suosittelijana pääset testaamaan laadukkaita tuotteita ja palveluita ilmaiseksi, joskus jopa ennen niiden tuloa kauppaan. Sinun lisäksesi muutkin haluavat varmasti tietää hyvästä tuotteesta tai palvelusta! Suosittelun voit tehdä itsellesi luontevalla ja sopivalla tavalla, niin sosiaalisissa medioissa kuin kasvotustenkin. Suosittelusta saat pisteitä, joilla voit nostaa suosittelijatasoasi ja osallistua arvontoihin.
Hopottajiin voi liittyä kuka vain täysi-ikäinen ja kaikki pääsevät mukaan. Sivuille täytetään omat tiedot ja kiinnostukset ja kampanjakutsuja tulee sitten niiden perusteella. Kampanjaan otetaan mukaan tyypit kirjautumisjärjestyksessä, joten nopeus on valttia. Jos kiinnostaa niin tarkemmat ohjeet yms kannattaa käydä lukemassa Hopottajien nettisivuilta.
Liittyä voit tietysti Hopottajien nettisivuilta TÄÄLTÄ. Tähän liittyy myös mahdollisuus kerätä pisteitä uusista Hopottajista joten jos haluat mun saavan pisteitä liittymisestäsi niin voit käyttää suosittelukoodiani HOP38150 liittyessäsi. Voin myös lähettää kutsun Hopottajien kautta sähköpostiisi eli voit jättää sen kommentilla tähän postaukseen tai lähettää mulle meiliä, että olet kiinnostunut liittymään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! :)