maanantai 14. toukokuuta 2012

Hopottajat: Viaplay


Päivitys 30.8.2017:
Juttua päivitetty Hopottajien faktatietojen ja uuden logon osalta. Viaplayn hinnasto päivitetty ajankohtaiseksi.

Ensin tietoisku Hopottajista ja sitten alempana juttua Viaplayn verkkopalvelusta.
Seuraava ote on Hopottajien nettisivuilta:
Suosittelumedia Hopottajat® suosittelijoiksi liittyneet henkilöt testaavat kampanjatuotteita tai -palveluita ja jakavat niistä omin sanoin tuotearvioita ja suosituksia eteenpäin. Suosittelijana pääset testaamaan laadukkaita tuotteita ja palveluita ilmaiseksi, joskus jopa ennen niiden tuloa kauppaan. Sinun lisäksesi muutkin haluavat varmasti tietää hyvästä tuotteesta tai palvelusta! Suosittelun voit tehdä itsellesi luontevalla ja sopivalla tavalla, niin sosiaalisissa medioissa kuin kasvotustenkin. Suosittelusta saat pisteitä, joilla voit nostaa suosittelijatasoasi ja osallistua arvontoihin.

Eli jos Buzzador on tuttu aikaisemmasta postauksestani niin Hopottajissa on suunnilleen sama idea. On erilaisia kampanjoita joihin voit osallistua testataksesi tuotteita/palveluita ja sitten kertoa tuotteista eteenpäin kiinnostuneille. Eroja kuitenkin näiden kahden suosittelupalvelun välillä on. Hopottajat on suomalainen palvelu ja heidän raportointi toimii eri tavalla. Jokaisesta hopotuksest, jotka raportoit,  saat pisteitä ja kuukausittain parhaimmat pisteet saaneet palkitaan. Palkitsemisesta en tarkemmin tiedä, koska itse koen sen jo olevan tarpeeksi että saan ilmaiseksi testata jotain. Rehellisyys perii maan ja jos et tykkää testaamastasi tuotteesta niin ei siitä ole velvollinen sitten kertomaan eteenpäin. 

Hopottajiin voi liittyä kuka vain täysi-ikäinen ja kaikki pääsevät mukaan. Kampanjoita on nyt ollut jopa useita, mutta itse olen päässyt mukaan vasta tähän yhteen kampanjaan (ei siis ole realistista odottaa, että ilmaista tavaraa alkaa tulla ovista ja ikkunoista). Sivuille täytetään omat tiedot ja kiinnostukset ja kampanjakutsuja tulee sitten niiden perusteella. Kampanjaan otetaan mukaan tyypit kirjautumisjärjestyksessä, joten nopeus on valttia. Jos kiinnostaa niin tarkemmat ohjeet yms. kannattaa käydä lukemassa Hopottajien nettisivuilta.

Voi muuten alussa tuntua, että koko homma on aika monimutkaista ja sekavaa (ainakin musta tuntui niin aluksi!), mutta nopeasti pääsee kyllä hommaan mukaan. Liittyä voit tietysti Hopottajien nettisivuilta TÄÄLTÄ. Tähänkin liittyy myös mahdollisuus kerätä pisteitä uusista Hopottajista, joten jos haluat mun saavan pisteitä liittymisestäsi niin voit käyttää suosittelukoodiani HOP38150 liittyessäsi.

Voin myös lähettää kutsun Hopottajien kautta sähköpostiisi eli voit lähettää mulle meiliä kitsastelija ät gmail piste com, että olet kiinnostunut liittymään. Vaikka en nyt niiden pisteiden perään ole niin olishan se kiva, että sais muutaman uuden Hopottajan värvättyä :) Vaikea kattaa kaikkea mahdollisimman lyhyesti joten jos jäi jokin askarruttamaan niin kysy ihmeessä ja toivotaan,että osaan vastata!

Sitten kampanjaan, johon pääsin tällä kertaa mukaan!

Viaplay Suomi

Nautitko hyvästä viihteestä? Viaplay tarjoaa parhaat TV-ohjelmat ja elokuvat sekä urheilun samasta palvelusta ja katsoa voit niin paljon kuin haluat! Surffaat vain sivuillemme ja valitset mitä haluat katsoa - ajasta tai paikasta riippumatta! Palvelun ostaminen on helppoa ja vaivatonta eikä monimutkaisia asennuksia tai latauksia tarvita. Pääset netin välityksellä nauttimaan laadukkaasta viihteestä, jossa kuva ja ääni ovat huipputasoa. Tutustu Viaplayn tarjontaan ja valitse itsellesi sopivin paketti! Paketin tilaajana voit katsoa pakettiin kuuluvaa sisältöä niin paljon kuin haluat, pelkästään leffoja on yli 1500! 

Kampanjaan kuului Viaplayn TV+Leffa-paketti 2 kk ajaksi. Eli paaaaaljon elokuvia (n. 1000) ja kohtuu määrä TV-sarjoja. Kyseisen paketin hinta on 9,99e/kk, mutta Viaplaylla on nyt menossa tarjous, jossa voit kokeilla tätä pakettia ilmaiseksi 1kk ajan! Tilaamista varten tarvitset luottokortin (ja mielellään vähintään 3Mbit/s nettiliittymän) ja tilauksen irtisanominenkin on lastenleikkiä jos et enää halua jatkaa ilmaisen kuukauden jälkeen. Jos taas haluat jatkaa niin luottokorttiasi veloitetaan joka kuukausi automaattisesti siihen asti kunnes perut tilauksen.

Viaplayssa tyrkyllä olevat paketit ovat seuraavat:
Sarjat ja leffat 9.99e/kk
Urheilu alkaen 24,99e/kk
Lisätietoja paketeista saat täältä.

Mitkä sitten ovat omat kommenttini? Palvelu on kyllä todella kätevä ja leffoja on valtavasti (osa leffoista on vuokraleffoja eli ts. maksavat erikseen). Valikoima on todella laaja ja monipuolinen. Myös uusien leffojen määrä yllätti positiivisesti! Suurimpaan osaan leffoista on tarjolla myös tekstitys joten siitä suuri plussa. Miinukset menevät sitten TV-sarjojen puolelle. Varsin pieni valikoima vaikka mukana on jotain tosi hyviäkin sarjoja. Se vaan, että sarjojen kaudet voivat olla ihan jostain keskivaiheilta joten ei oo toivoakaan kattoa oikeen mitään alusta asti. En yhtään tiedä mikä toi vaihtuvuus noissa sarjoissa on. Nimittäin katsoin n. 1.5kk sitten tuon kautta yhden rikossarjan jaksoja (jossa käsiteltiin oikeita rikoksia ja miten ne ratkaistiin) ja nyt niitä ei oo enää saatavilla. Myös palvelun hinta on näin kitsaalle ihmiselle vähän turhan korkea. Jos vois valita vaikka vaan pelkät leffat ja hinta olis jotain 4,99e/kk niin sitten voisin harkita tosissani tilaamista, mutta tällä hetkellä en kyllä koe tilauksen jatkamista tarpeelliseksi. 

Tilaaminen voi myös tyssätä monen kohdalla siihen, että käytössä pitäisi olla Visa/Mastercard. Sitten taas kyllä siitä plussaa, että tilauksen peruminen hoitui ihan parilla klikkauksella. Palveluun ei tarvitse sitoutua kuin vaikka vaan 1kk kerrallaan mikä on kyllä iso plussa. Siispä jos kokeilette tuota 1 kk ilmaista aikaa niin peruminen on helppoa eikä tarvitse tilausta sen jälkeen jatkaa. Se vaan, että tunnukset jäävät kyllä sitten voimaan jos myöhemmin haluat vaikka tilata paketin uudestaan tai vuokrata elokuvia Viaplayn kautta. Tutustumisen arvoinen palvelu kyllä oli vaikka jatkotilausta en nyt kokenutkaan tarpeelliseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! :)