keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Vaasan kirpputorit: Jupiter kierrätysmyymälä


Jupiter Kierrätysmyymälä
Meijerinkatu 2-4
65100 Vaasa
Avoinna:
ark 10-17 (la 10-14)
Puh. 06 - 325 4606

Jupiterin valmennuspalvelut vahvistavat asiakkaidensa työ- ja toimintakykyä. Perustehtävänsä toteuttamiseksi säätiö tarjoaa työ-, yksilö- ja ryhmävalmennusta sekä myy tuotteita ja palveluja.

Tämä juttu siis käsittelee Jupiter-säätiön alla toimivaa Kierrätysmyymälää. Jupiterin muihin toimintoihin kuuluu mm. erilaisia valmennuksia ja tuotannollisia puolia. Heti kärkeen pitää myös mainita, että tämäkin (kuten siis myös Seinäjoen Kierrätyskeskus) ei lukeudu varsinaisesti kirpputoreihin, mutta kuitenkin ehdottomasti esittelyn arvoinen paikka.

Jupiterin Kierrätysmyymälä on iso ja viihtyisä. Myynnissä on siis ihmisten lahjoittamia tavaroita ja niiden skaala onkin suuri. Tarjolla on mm. vaatteita, kenkiä, huonekaluja, sisustustavaraa, kirjoja, lehtiä, leluja, kodinkoneita ja astioita. Astioista sen verran, että hyllyille oli näemmä laitettu oikein lapot, että missä kohtaa on vaikkapa Arabiaa yms. Kodinkoneista viimeksi käydessäni tarjolla oli mm. helloja, jääkaappeja, mikroja ja pyykinpesukoneita.

Myymälästä löytyy myös kammari jossa on myynnissä puu- ja rakennustöiden puolten sekä ompelimon tyyppien kätten töitä. Mm. patalappoja ja -kintaita (oon ite ostanu sieltä muutamat ja on ollu tosi hyviä) ja entisöityjä huonekaluja. Käsitöistä vielä sen verran, että Jupiterissa toimii myös ompelimo, jonka palveluihin kuuluu mm. korjaustyöt ja vaatteiden valmistus.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi! :)